Diensten Club Security

uw partner in veiligheid en beveiligingen

Bedrijfsbeveiliging / Objectbeveiliging

professioneel toezicht in uw bedrijf

Zowel tijdens als buiten kantooruren is professioneel toezicht in uw bedrijf of op het bouwterrein van toegevoegde waarde. risico's zoals inbraak en diefstal kunnen hiermee verkleind worden. Toezicht werkt preventief. Onze beveiligingsbeambten verzorgen controles op inkomende en uitgaande personeelsleden, bezoekers en/of goederen.

.

Chauffeursdiensten

professioneel toezicht in uw bedrijf

In combinatie met ons limousineverhuurbedrijf VIP-Limo & Limoss bieden wij u vervoer op maat aan. Dit kan tevens met een ervaren beveiliger als uw privé chauffeur die u in uw eigen voertuig of een voertuig van ons door heel europa brengt. indien nodig stellen wij van te voren een gedegen veiligheidsplan op

.

Transportbeveiliging

professioneel toezicht in uw bedrijf

Hierbij moet u denken aan het observeren van een object van punt A naar punt B, zodat uw spullen veilig op de plaats van bestemming zullen arriveren. ook de begeleiding bij afstortingen van midden- en kleinbedrijf valt binnen deze tak van sport.

.

Winkel surveillance

professioneel toezicht in uw bedrijf

Overlast en diefstal zijn steeds meer aan de orde van de dag. Preventief toezicht door ervaren beveiligingsbeambten heeft een bewezen positief effect. Wij bieden winkelsurveillance zowel individueel als collectief aan. Wij verzorgen rapportages van gebeurtenissen en zullen de afwikkeling doen met de politie bij diefstal zodat u verder kunt gaan met ondernemen..

.

Mobiele surveillance

professioneel toezicht in uw bedrijf

Met mobiele surveillance waken wij over uw bedrijf, bouwterrein of uw eigendommen. Dit d.m.v. regelmatig surveilleren met een bedrijfswagen of te voet controle ronden lopen. Bij eventuele alarmen, diefstallen of vreemde situaties kunnen wij dit voor u oplossen en afhandelen met de juiste instanties. Hiervan ontvangt u een volledige rapportage. Tevens verzorgen wij de opening-, brand- en sluitronden binnen uw bedrijf.

.

Mountainbiketeam

professioneel toezicht in uw bedrijf

Beveiligingsbeambten van Club Security voeren toezicht en controle ronden op orde en veiligheid per mountainbike uit. Zij zijn inzetbaar in o.a. winkelstraten, horecagebieden, woonwijken enz. Zij zijn sneller ter plaatsen en kunnen dus accuraat handelen.

.

Receptiediensten

professioneel toezicht in uw bedrijf

De receptie van een bedrijf is het eerste wat de klant ziet. Beveiligers van Club Security zullen als een visitekaartje voor uw bedrijf dienen. Zij heetten uw klanten welkom en zullen ze begeleiden. Ook receptiewerkzaamheden zijn geen enkel probleem. Vaak maken onze beveiligers na hun werk op de receptie ook nog de sluitronde in het bedrijf. Dit is goed te combineren.

.

Evenementen en Horeca beveiliging

professioneel toezicht in uw bedrijf

Club Security levert voor elk evenement of elke horecagelegenheid professionele, d.m.v. bedrijfskleding herkenbare, ervaren gastheren. Indien gewenst kunnen wij u een quick scan aanbieden voor de totale beveiliging van uw evenement. Tevens beschikken wij over een mobiele post voorzien van o.a. observatie- en communicatie middelen en EHBO benodigdheden.

.

Persoonsbeveiliging

professioneel toezicht in uw bedrijf

Vanuit de behoefte van het Ministerie van Justitie, bedrijven en particuliere cliënten verzorgt Club Security tal van diensten die betrekking hebben op de beveiliging van personen. dit specialisme word verzorgd door geselecteerde werknemers die in het bezit zijn van de vereiste beveiligingsdiploma's voor persoonsbeveiliging.

.

Havenbeveiligers

professioneel toezicht in uw bedrijf

Onze havenbeveiligers verrichten beveiligingswerkzaamheden in havenfaciliteiten en op schepen. Dit om ongecontroleerd in- en uitgaand personeel- en goederenverkeer tegen te gaan. Hierbij word volledig volgens de ISPS richtlijnen gewerkt en gehandeld.

.

Mangatwachten

professioneel toezicht in uw bedrijf

Tijdens werken in besloten ruimten is concentratie en veiligheid van uiterst belang. Onze mangatwachten ofwel buitenwachten houden wacht bij de entree en zien actief toe op de veiligheid van personen in de besloten ruimte.

.

Veiligheidswachten

professioneel toezicht in uw bedrijf

Onze veiligheidswachten zien er op toe dat er veilig gewerkt word. Zij zijn in het bezit van VCA en BHV. Er word op toegezien dat er bijvoorbeeld geen schilders en lassers onbeschermd tegelijkertijd gaan werken. Bij grote projecten is tijd meestal een groot probleem en word er minder snel naar de veiligheid gekeken. Daar zijn onze veiligheidswachten voor. Ook word erop toegezien dat iedereen de juiste persoonlijke veiligheidsmiddelen zoals een veiligheidsbril en helm draagt waar dat verplicht is.

.

Brandwachten

professioneel toezicht in uw bedrijf

Onze brandwachten kijken naar het totale plaatje op het gebied van (brand) veiligheid. Zij zijn vakkundig en worden voortdurend bijgeschoold. Samen met u kijken we naar de juiste aanpak qua (brand) veiligheid binnen uw organisatie.

.

Verhuur Mobiele Post

professioneel toezicht in uw bedrijf

Heeft u een evenement georganiseerd, een terrein hiervoor gehuurd of een bouwterrein wat bewaakt moet worden dan is onze mobiele post misschien wel geschikt voor u. Deze wagen is voorzien van camera's die tevens ook opnemen dus een eventueel incident of diefstal is terug te zien. De mobiele post is ingericht zodat er direct reportages gemaakt kunnen worden. Er is een brancard aanwezig, een volledig ingerichte EHBO koffer, brandblusmiddelen, persoonlijke beschermingsmiddelen enz.

.

Quick Response Team / Ad-hoc beveiliging

professioneel toezicht in uw bedrijf

Een incident of calamiteit komt altijd ongelegen, of het nu gaat om een inbraak, een brand of een ongeval. Vaak kunt u rekenen op de inzet van de hulpdiensten zoals Politie Brandweer of Ambulance. Echter hebben deze mensen niet de middelen of mogelijkheid dat uw spullen na het voorval goed worden beveiligd. Het Quick Response Team kortweg QRT beschikt wel over deze mogelijkheden. Het QRT bestaat uit een team van volledig opgeleide beveiligingsexperts die 24/7 oproepbaar zijn en net dat stukje extra kunnen geven. Ze zijn in het bezit van BHV en EHBO diploma en zijn tevens getraind in omgaan met agressie.

Onze beveiligers zullen er al het geen mogelijk is aan doen om binnen 3 uur bij de calamiteit ter plaatsen zijn. Op locatie schermen zij het object af voor gevaren van buitenaf, houden pers op afstand en indien nodig helpen zij bij het stroomlijnen van perscontacten. Ook zijn onze beveiligers getraind om een plaats delict, op juiste wijze af te schermen en te beveiligen. Naast dit alles hebben wij tal van partners op het gebied van afdichting, of het nu gaat om het leveren van hekwerken, slotenmakers of een erkende glaszetter. .

.